Tenniskenttä

10,900.0014,400.00

Hinta / kenttä

  • Laadukas & kulutuskestävä tennisnurmi
  • Koko: kansallinen standardi (35m x 17m)
  • Filleritäyttö: Hiekka (0,4 – 1,0mm), täyteen asti
  • 5 vuoden UV-takuu!
  • Meiltä saat myös fillerihiekan, kysy lisää

Lisätietoja ja yleisimmät kysymykset tilaamisesta täältä.

Myymme pääsääntöisesti nurmia 2m ja/tai 4m leveästä rullasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Syöttämäsi tuotemäärä vastaa neliömetrejä rullan leveydestä riippumatta!

Valitse rullan leveys yllä olevien painikkeiden (2m/4m) avulla ja syötä tuotteen lukumääräksi haluamasi neliömetrimäärä. Rullan leveys on valittavissa asennuskohde ja toimituskustannuksellisista syistä. 2m leveä rulla on edullisempi toimittaa, mutta laajemmalla alueella vaatii enemmän saumoja 4m rullaan verrattuna.

Esim. Jos tarvitset 2m leveälle ja 7m pitkälle parvekkeelle nurmen, valitse rullan leveydeksi 2m ja tuotteiden lukumääräksi 14(m2). Jos taas tarpeesi on huomattavasti suuremmalle alueelle ja haluat vähemmän saumoja, voi 4m leveä rulla olla sinulle sopivampi vaihtoehto.

Lisätietoja osto- ja toimitusehdoista täältä.

Tuotekuvaus

Tenniskenttä paketti sisältää kansallisen standardin (35m x 17m) mukaisen kentän rajaviivoineen ja liimaustarvikkeineen. Tietoja nurmivaihtoehdoista:

Grand Slam:
Erinomainen malli tenniksen pelaamiseen. Jatkuvasti tasainen pomppu kuidun suljetun rakenteen vuoksi, sekä korkean UV suojauksen takia kuidut pysyvät pehmeinä jopa pakastavassa lämpötiloissa. Filleritäyttö n. 15-20 kg.

Ace:
Laadukas tennisnurmi, joka kestää kovaa ja jatkuvaa kulutusta hyvin. Sopii kaiken tasoisille pelaajille! Pelinopeus: nopea. Nurmi tulee filleritäyttää täyteen oikean pelituntuman ja pallon käyttäytymisen saavuttamiseksi.

Kenttiä on saatavilla kaiken kokoisia, kysy tarjous sinun mitoillesi tästä!

Lisätietoja

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Nurmi

Grand Slam, Ace