Lyöntialusta

179.00

Hinta / tuote
TILAUSTUOTE

  • Aidon nurmen lyöntituntuma
  • Ei täristä, kuten kumipohjaiset alustat
  • Tiheys: 63 600 tikkiä / m2
  • Materiaali: 100% polyamidi

Lisätietoja ja yleisimmät kysymykset tilaamisesta täältä.

Myymme pääsääntöisesti nurmia 2m ja/tai 4m leveästä rullasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Syöttämäsi tuotemäärä vastaa neliömetrejä rullan leveydestä riippumatta!

Valitse rullan leveys yllä olevien painikkeiden (2m/4m) avulla ja syötä tuotteen lukumääräksi haluamasi neliömetrimäärä. Rullan leveys on valittavissa asennuskohde ja toimituskustannuksellisista syistä. 2m leveä rulla on edullisempi toimittaa, mutta laajemmalla alueella vaatii enemmän saumoja 4m rullaan verrattuna.

Esim. Jos tarvitset 2m leveälle ja 7m pitkälle parvekkeelle nurmen, valitse rullan leveydeksi 2m ja tuotteiden lukumääräksi 14(m2). Jos taas tarpeesi on huomattavasti suuremmalle alueelle ja haluat vähemmän saumoja, voi 4m leveä rulla olla sinulle sopivampi vaihtoehto.

Lisätietoja osto- ja toimitusehdoista täältä.

Tuotekuvaus

Lyöntituntuma on samanlainen kuin aidolla nurmella. Pitkien kuitujen ansiosta lyöntialustalle voi asettaa tiin mihin kohtaan tahansa. Pelaajan ei tarvitse aristella lyöntiään, sillä tärähdys ei tunnu ranteissa kuten tavallisilla kumipohjaisilla alustoilla. Koko 1m x 1,5m.

Lisätietoja

Paino 7.95 kg (kilogramma)
Mitat 150 × 100 × 3.2 cm (senttimetri)