Info

EN OLE AIVAN VARMA

Mitä mallia tahtoisin ostaa?

Onko tarve pelialueelle vaiko maiseman kaunistaminen, parvekkeen ilmeen uusiminen? Haluatko lapsille leikkikentän?

Pelialue nurmiksi soveltuvat erinomaisen hyvin Wild sekä Master mallit, Wild mallia esimerkiksi käytetään julkisilla urheilukentillä sen ollessa hiekkatäytettävä. Tekonurmi tenniskentät ovat tätä materiaalia.

Master mallia käytetään enempi yksityisasennuksissa sen soveltuessa sekä sisälle että ulos, esimerkiksi autotalliin ei haluta hiekkaa viedä niin siellä Master toimii mainiosti sen ollessa lyhyt nukkaista. Myös kuntosaleilla Master nurmi on ihanteellista lyhyytensä ja tiheytensä vuoksi.

Yksityisten asiakkaiden lasten leikkikentäksi suosittelemme yleensä joko Wild tai New Valley malleja, Monet yksityiset eivät kaipaa hiekkatäytettävää nurmea, joten New Valley maisemointi nurmi toimii mainiosti lasten temmellyksiin ilman että siinä olisi hiekkaa sisällä. Myös muut maisemointi nurmet sopivat tämän tapaisiin leikkikenttiin.

Jos tarve on pihan tai parvekkeen tms. kaunistaminen niin silloin meidän maisemointi nurmet ovat tähän sitä parasta antia.

TIEDÄN MITÄ HALUAN, MUTTA

Kuinka paljon tarvitsen sitä?

Myymme tekonurmea 2m ja/tai 4m rullasta, joten määrän tarvetta suunnitellessasi huomio tämä seikka.

Valitettavasti kaikkien tarve ei osu tähän 2m/4m haarukkaan, joten saatat joutua tilaamaan ylimääräistä ns. hukkaan menevää nurmea.

Esimerkki: mikäli parvekkeesi on 1,8m leveä ja 5m pitkä, olisi sinun valintasi viisi (5) metriä kahden (2) metrin levyista nurmea, jolloin valitettavasti sinulle jää hieman hukka-materiaalia.

Me voimme leikata tilauksesi toivomustesi mukaan, mutta joudumme laskuttamaan aina metrihinnastomme mukaisesti. Tällaisessa tapauksessa hukkaa on n. 1m2 materiaalia.

MITÄ TARVITSEN

Laskeakseni tarpeeni nurmelle?

Laskeaksesi tarpeen nurmelle sinun täytyy tietää alueesi pituus ja leveys, minkä avulla voit laskea alueen pinta-alan. Tämä on hyvin yksinkertaista ja alla erään asiakkaamme esimerkkitapaus:

Asiakkaan autotallin lattia on 3m x 5m

  • asiakas ostaa 2m x 5m sekä 2m x 3m (16m2) , liimaa ja saumanauhaa tarve silloin (5m + 1m) 6m alueelle tulee kaksi liimasaumaa, joista toinen on koko pituudelta 5m, sekä yksi poikkisauma pituudeltaan 1m
  • mikäli asiakas ei halua laisinkaan saumoja, tai liimata tekonurmea, niin hän ostaa 4m x 5m palan ja leikkaa ylimenevän 1m x 5m suikaleen irti mitä hän voi käyttää muualla kiinteistöllään tai jättää varalle

TAHTOISIN KUITENKIN

Ottaa teihin yhteyttä?

Ota ihmeessä meihin yhteyttä, autamme mielellämme tilauksenne kanssa!
Helpoiten saatte meihin yhteyttä joko puhelimitse:

050 313 5814

tai alla olevan lomakkeen avulla, vastaamme nopeasti:

Asiakasmuoto *
Oletko yritys vai yksityishenkilö?
Kirjoita koko nimesi
Syötä puhelinnumerosi
Kirjoita tähän vapaamuotoinen viestisi.