TEKONURMITUKULTA UUTUUKSIA KEVÄÄLLE 2023!KESTÄVÄSTI KAUNISTA KATSELTAVAA PIHALLE JA SISÄLLEUSEISTA NURMISTA SAATAVILLA MALLIPALOJA

Mallipalat

0.00

  • Kategorian kaikki mallit kokeiltavaksi
  • Näe ja tunne ennen isompaa hankintaa!
  • Maisemointinurmet- paketissa Glade, New Valley, Borealis & Natural
  • Urheilunurmet- pakettia ei varastossa

Lisätietoja ja yleisimmät kysymykset tilaamisesta täältä.

Myymme pääsääntöisesti nurmia 2m ja/tai 4m leveästä rullasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Syöttämäsi tuotemäärä vastaa neliömetrejä rullan leveydestä riippumatta!

Valitse rullan leveys yllä olevien painikkeiden (2m/4m) avulla ja syötä tuotteen lukumääräksi haluamasi neliömetrimäärä. Rullan leveys on valittavissa asennuskohde ja toimituskustannuksellisista syistä. 2m leveä rulla on edullisempi toimittaa, mutta laajemmalla alueella vaatii enemmän saumoja 4m rullaan verrattuna.

Esim. Jos tarvitset 2m leveälle ja 7m pitkälle parvekkeelle nurmen, valitse rullan leveydeksi 2m ja tuotteiden lukumääräksi 14(m2). Jos taas tarpeesi on huomattavasti suuremmalle alueelle ja haluat vähemmän saumoja, voi 4m leveä rulla olla sinulle sopivampi vaihtoehto.

Lisätietoja osto- ja toimitusehdoista täältä.

Tuotekuvaus

Enää sinun ei tarvitse tilata sokkona arvokkaita tekonurmia. Mallipalat- tuotepaketti sisältää valitsemasi kategorian mallipalat, tai halutessasi vapaavalintaiset mallipalat.

Tilaamalla mallipalamme varmistat sen, että saat juuri sellaisen tuntuman ja näön, kun olit aina kuvitellut!

HUOM! Urheilunurmien mallit Champion ja Premier ovat tilaustuotteita, eivätkä näin sisälly mallipaketteihin. Jos kyseiset mallit ovat harkinnassasi, ota meihin yhteyttä täältä.

Lisätietoja

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 50 × 10 cm (senttimetri)
Paketti

Oma valinta, Maisemointinurmet, Urheilunurmet

Tuotearvostelut (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Otsikko

Go to Top