Joustoalusta 10mm

29.90

Hinta / 2m2
TILAUSTUOTE | MINIMITILAUS 10m2

  • Turvallisuutta ja pehmeyttä
  • Nopeasti kuivuva
  • 10mm paksu
  • Myydään 2m2 välein

Lisätietoja ja yleisimmät kysymykset tilaamisesta täältä.

Myymme pääsääntöisesti nurmia 2m ja/tai 4m leveästä rullasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Syöttämäsi tuotemäärä vastaa neliömetrejä rullan leveydestä riippumatta!

Valitse rullan leveys yllä olevien painikkeiden (2m/4m) avulla ja syötä tuotteen lukumääräksi haluamasi neliömetrimäärä. Rullan leveys on valittavissa asennuskohde ja toimituskustannuksellisista syistä. 2m leveä rulla on edullisempi toimittaa, mutta laajemmalla alueella vaatii enemmän saumoja 4m rullaan verrattuna.

Esim. Jos tarvitset 2m leveälle ja 7m pitkälle parvekkeelle nurmen, valitse rullan leveydeksi 2m ja tuotteiden lukumääräksi 14(m2). Jos taas tarpeesi on huomattavasti suuremmalle alueelle ja haluat vähemmän saumoja, voi 4m leveä rulla olla sinulle sopivampi vaihtoehto.

Lisätietoja osto- ja toimitusehdoista täältä.

Tuotekuvaus

Voit valita tarkat joustovahvuudet leikki- ja liikuntavälineiden putoamiskorkeuksien mukaan. Tekonurmen alla käytetty joustoalusta on turvallinen ja laadukas.

Rakenteensa vuoksi se kuivuu nopeasti, jolloin rankemmatkaan sateet eivät estä leikki- tai liikunta-alueen käyttöä.

Joustoalusta (turva-alusta) kestää erinomaisesti pohjoisen vaativia sääolosuhteita.

Laadukas ja turvallinen joustoalusta takaa, että mahdollisen putoamisen sattuessa alusta antaa parhaan mahdollisen suojan.

Lisätietoja

Mitat 200 × 200 × 1 cm (senttimetri)