TEKONURMI

KESTÄVÄSTI KAUNISTA KATSELTAVAA PIHALLE JA SISÄLLE

Onko sinulla päässäsi piirustus siitä, miltä täydellinen ulkoilu-, leikki-, tai urheilualueesi nurmialue näyttää?

Olet nyt oikeassa paikassa – sillä voimme yhdessä muuttaa piirustukset ja suunnitelmat mielestäsi todellisiksi – erittäin vaivattomasti.

Onko tarpeesi pienempi? – OSTA SOPIVA MÄÄRÄ TEKONURMEA TÄSTÄ

Onko tarpeesi suurempi? (esim. iso tila tai kokonaisuus) – KYSY TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

TEHDÄÄN YHDESSÄ YMPÄRISTÖSTÄSI NÄYTTÄVÄ

JUURI SELLAINEN KUIN SUUNNITTELET

Me Tekonurmitukku.fi-asiantuntijat tunnemme nurmen kuin nurmen. Sinun ei tarvitse haeskella tuntikaupalla tarvikkeita netistä ja käyttää hyvin ansaittuja vapaapäiviäsi nurmikon hoidossa.

Saat käyttöösi neuvovan asiakaspalvelumme ja avaimet käteen-henkisen palvelumallimme, jolla viemme projektisi maaliin.

MITÄ ETUA TEKONURMESTA ON PERINTEISEEN NURMEEN VERRATTUNA?

NÄYTTÄVÄÄ PITKÄÄN, VAIVATTA JA HELPOSTI

Perinteinen nurmi tarvitsee tarkkaa huolenpitoa. Sitä on kasteltava, kylvettävä ja kalkittava. Vedenkäyttö ja jatkuva tarveaineiden ostaminen nostavat kulujasi.

Entä sitten hoito? Pitääksesi perinteisen nurmen kunnossa, ruoho on säännöllisesti leikattava. Kulut kasvavat, kun mukaan lisätään leikkureiden polttoaineet/sähkö ja huollot.

Lisäksi joudut käyttämään tuntikausia arvokasta aikaasi pitääksesi pihasi nätissä kunnossa. Ja silti – kaikista ponnisteluistasi huolimatta – nurmesi voi palaa kovilla helteillä.

Tekonurmi on erittäin kestävää. Sitä käytetään hyödyksi lähes kaikissa maapallon kolkissa, joissa on erilaiset ilmastot ja säät. Tekonurmea eivät pakkaset ja porotus pelota. Se pärjää kelissä kuin kelissä.

Tekonurmi on luonnon nurmea huolettomampi myös sinulle lemmikin omistajana, sillä nurmen kätköissä eivät punkit pesi ja puhtaanapitokin on todella yksinkertaista: Pieni loraus vettä ison tai pienen hädän jälkeen riittää huoltotoimenpiteeksi.

Tekonurmea ei myöskään tarvitse koskaan leikata. Sillä aikaa, kun muut työntelevät leikkureitaan ja huristavat trimmereillään – sinä laitat jäitä lasiin, nojaat rennosti aurinkotuolissasi taaksepäin ja nautit näkymästä – joka kestää käyttöä ja katsetta vuodesta toiseen.

VOIKO TEKONURMI TUNTUA TAI NÄYTTÄÄ AIDOLTA?

Kyllä voi. Tekonurmi muistuttaa hyvin tarkasti aidon nurmen ulkonäköä ja tuntumaa. Jotkut asiakkaamme suorastaan ihmettelevät, miten tekonurmi voi olla niin älyttömän hyvännäköinen!

Katso tästä esimerkkejä:

Jos haluat, voit tilata meiltä mallipalan.

TEE MALLIPALAN TILAUS TÄSTÄ

TEKONURMI PIHALLE TAI SISÄLLE

SUOMEN LAAJIMMASTA VALIKOIMASTA

Kääntymällä meidän puoleemme, käytettävissäsi on laajin valikoima materiaaleja, suunnitteluapua ja asennuspalvelu. Voimme yhdessä vaikuttaa haluamaasi lopputulokseen erittäin tarkasti.

Tekonurmi sopii ratkaisuksi:

  • Pihallesi
  • Parvekkeellesi
  • Terassillesi
  • Urheilualueellesi (golf, tennis, jalkapallo)
  • Liiketilaasi
  • Seinällesi

Ja erityisesti aina silloin, kun haluat pihastasi tai sisätilastasi kestävästi vehreän ja kauniin – ilman ylimääräisiä kuluja tai vaivaa.

Jos tarpeesi on pienempi, voit ottaa alueestasi mitat, syöttää haluamasi tekonurmen määrän suoraan ostoskoriin ja tilata helposti kaiken suoraan kotiisi.

SIIRRY VALITSEMAAN TEKONURMI TÄSTÄ

Kun projektisi on suurempi ja haluat silmiesi eteen kauniin maiseman mahdollisimman helposti, annamme mielellämme käyttöösi yli 10 vuoden käytännön kokemuksemme erilaisten kohteiden suunnittelusta.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ